25 Ağustos 2014 Pazartesi

Saraya Bodrum, Yalıkavak

            Saraya Bodrum, Yalıkavak

Aviatel Havacılığın Türkiye’deki ilk turizm yatırımı olan Saraya Bodrum, Ağustos Ayı itibari ile kapılarını misafirlerine açtı.

Butik bir kokteyl eşliğinde tanıtımı yapılan otelin tamamı; delüks ve suitlerden oluşan 19 odasıyla Bodrum’un yeni gözbebeği Yalıkavak’ta hizmet vermeye başladı.

Saraya Bodrum’un açılışında Sn. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon , Belediye Meclis Üyeleri ve seçkin isimler yer aldı.

Yalıkavak’ta yaz – kış hizmet vermeye devam edecek olan otelin mimari yapısı, deneyimli kadrosu, Yalıkavak merkeze ve marinaya olan yakınlığı öne çıkan özelliklerinden bazıları.

Türkiye’nin cennet tatil koyu, ebedi mavilikler ülkesi Bodrum’un yeni parlayan incisi Saraya Bodrum Otel Yalıkavak’ta değerli misafirlerini ağırlamaya başladı.

Saraya Bodrum; zerafetin ve sadeliğin buluştuğu, her biri keyifle döşenmiş, zarif dekorasyon stilini her detayda görebileceğiniz konforuyla, lüksüyle ve kaliteli hizmetiyle misafirlerine eşsiz bir tatil imkânı sunuyor.

Saraya Bodrum ; 4 junior standart, 8 Deluxe Standart, 6 Deluxe Suit, ve 1 Royal Suit olmak üzere 19 V.I.P odasıyla, Ege’nin mavi şiiri; Bodrum Yalıkavak’ın muhteşem gün batımının; doyasıya görülebileceği  nadir mekanlardan biri.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder